اپل سال 2018 را با ضرر 9 میلیارد دلاری به پایان برد و این درحالیست که سال جدید 2019 را نیز مجددا با شکست آغاز کرده است. فروش پایین آیفون و سیاستهای غلط مالی تیم کوک گویای دور جدیدی از ضرر را برای این شرکت پیش بینی میکند.
وارن بافت بابت کاهش سهام اپل در روز پنجشنبه ۲.۸ میلیارد دلار از ثروتش را از دست داد. برکشایر شرکتی که وارن بافت صاحب آن است حدود ۲۵۲ میلیون سهم اپل را در اختیار دارد.
سهام اپل پس از اعلام کاهش درآمد اپل از ۱۵۷ دلار به ۱۴۷ دلار رسید و این به معنی ۲.۷۷ میلیارد دلار ضرر برای یک سهامدار اصلی آن یعنی برکشایر و وارن بافت بود.

هرچند تیم کوک معتقد است سایر بخشهای کسب و کار این شرکت با رشد به فعالیت خود ادامه میدهند اما عمده فروش این شرکت به آیفون ها و مک بوک های این شرکت وابسته است که عملا در هر دو مسیر، اپل با کاهش شدید مواجه است. برخی خبر گذاری ها این ضرر مالی را طی 6 سال گذشته بی سابقه اعلام کرده اند.